Menu
Søg
Opsummering
Total
0,00 DKK
Næste trin

PERSONDATAPOLITIK

Du er kernen i alt, hvad vi foretager os. Vores mål er at opretholde din tillid og tiltro til os ved at behandle dine personlige oplysninger med respekt og ved at give dig kontrollen over dem.

Det er vigtigt, at du ved, hvilke personlige oplysninger LLOYD Copenhagen ApS (herefter ”lloyd-shop.dk”, "LLOYD Copenhagen" eller ”vi”) indsamler om dig, og hvordan vi bruger dem.

Vi har gjort vores bedste for at gøre vores forklaringer korte og letforståelige. Men hvis du ønsker at modtage yderligere informationer, eller hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores Databeskyttelsesrådgiver gennem de kontaktoplysninger, der er anført i afsnittet ”Kontakt” nedenfor.

Hvis vi foretager større ændringer i vores privatlivspolitik, skal vi nok informere dig. Hvis det er nødvendigt, vil vi også bede om din accept af ændringerne.

Hos LLOYD Copenhagen prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for LLOYD Copenhagens måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.

1.    EJER- OG KONTAKTOPLYSNINGER
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

LLOYD Copenhagen ApS
Kristen Bernikows Gade 11
1105 København K
CVR-nr.: 29400709
Tlf.: 33 15 33 16
E-mail: support@lloyd-shop.dk

2.    INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER
Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger samt købshistorik.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du køber varer online på lloyd-shop.dk
  • Når du tilmelder dig lloyd-shop.dk nyhedsbrev
  • Når du opretter en kundekonto på lloyd-shop.dk
  • Når du deltager i LLOYD Copenhagens konkurrencer og events

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra LLOYD Copenhagen flere gange.

3.    ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores online shop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Administration af kundeklub og app
  • Administration af brugerkonto / profil
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik
  • Adfærdsbaseret markedsføring/profilering
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først. LLOYD Copenhagen fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender lloyd-shop.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4.    VIDEREGIVELSE
Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af LLOYD Copenhagen anvendte fragtfirma. Ligeledes overlades dine personoplysninger til LLOYD Copenhagens samarbejdspartnere, som leverer ydelser på LLOYD Copenhagens vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på LLOYD Copenhagens vegne og i overensstemmelse med LLOYD Copenhagens instruks.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

5.    SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER
Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

6.    COOKIES
Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her.

7.    SIKKERHED
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Ved gennemførelse af ordre i webshoppen sendes dine kreditkortinformationer direkte til vores betalingsudbyder. Lloyd-shop.dk har således ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Vi anvender OnPay som betalingsudbyder.

Dine personoplysninger beskyttes af password.

8.    DINE RETTIGHEDER
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har rettighederne over, hvordan dine personlige oplysninger benyttes, dette gælder bl.a.:

  • Retten til at protestere mod vores behandling af dine oplysninger.
  • Retten til at anmode om, at dine oplysninger slettes eller at yderlige brug forhindres.
  • Retten til at modtage en kopi af de oplysninger, vi har gemt om dig.
  • Retten til at rette, ændre eller opdatere de oplysninger, du har givet os (hvis du har en profil hos os, kan du også gøre det selv ved at logge på og opdatere dine oplysninger).


9.    TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på support@lloyd-shop.dk.

10.    LINKS TIL ANDRE WEBSITES MV.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

11.    ÆNDRINGER AF OPLYSNINGER MV.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på support@lloyd-shop.dk 

12.    KLAGEADGANG
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 11 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

13.    VI PASSER PÅ DINE OPLYSNINGER

Vi har taget sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger. De sikkerhedsforanstaltninger, vi benytter, vil afhænge af den type oplysninger, som indsamles.

Vi gemmer kun dine oplysninger i den periode, som det kræves for at kunne levere de ydelser, du ønsker, og til de formål, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik og til andre juridiske formål, hvortil vi er forpligtede til at gemme oplysningerne. Vi sletter dine oplysninger på en sikker måde, når de ikke længere er nødvendige til disse formål i henhold til vores selskabspolitik.

Som en del af en verdensomspændende koncern er vi afhængige af fælles ydelser, hvoraf nogle er lokaliseret uden for Europa. Når verdenskendte kunstnere turnerer, kan dine oplysninger blive overført til andre lande, for at vi kan give dig en god oplevelse.

Når oplysninger overføres på denne måde, findes der strenge regler for at sikre, at dine oplysninger stadig i høj grad er beskyttet. I disse tilfælde sørger vi for, at de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er truffet. Hvis dine oplysninger overføres til et land uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, benytter vi de mekanismer, som er beskrevet nedenfor.

  • EU-kommissionens Godkendte Standardkontraktbestemmelser
  • EU/US Privacy Shield
  • Bindende Virksomhedssregler
  • Bindende Virksomhedsregler for databehandlere


14.    KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller til vores håndtering af personlige oplysninger, er vores Persondatakontor, herunder vores Persondatarådgiver, klar til at hjælpe dig: support@lloyd-shop.dk